Ane Waldejer Pedersen
Autoriseret psykolog
BurgerBurger

Priser og praktisk

 

Jeg modtager klienter med sundhedsforsikringer og privatbetalende. Når din forsikring dækker, lægger du enten ud for beløbet og får refunderet hele eller dele af beløbet senere, eller jeg afregner direkte med forsikringsselskabet. Bemærk at du som regel selv lægger ud for beløbet samt selv betaler en eventuel difference mellem det din forsikring dækker og så min pris.

Prisen for individuel terapi når din forsikring betaler er 1100 kr. (50 minutter). Du kan med fordel undersøge, om du er omfattet af en sundhedsforsikring, fx gennem dit arbejde, fagforening eller pensionsordning.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark er der et tilskud på 300 kr. pr. session, såfremt det du ønsker hjælp til indgår under den offentlige sygesikrings henvisningsårsager. Du kan læse mere om disse på Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, så det er ikke muligt at få tilskud til behandling gennem henvisning fra egen læge.

Når du selv betaler er prisen:

Individuel terapi: 1000 kr. (50 minutter)

Parterapi/familieterapi (60 minutter): 1200 kr.

Parterapi/familieterapi (90 minutter): 1800 kr.

Supervision - individuel: 1000 kr. (50 minutter)

Supervision - gruppe: 1800 kr pr time

 

 

Afbud: Afbud skal ske senest kl. 9.00 om morgenen dagen forinden den aftalte tid. Ved afbud grundet sygdom kan afbud ske senest 24 timer før den aftalte tid. Meldes afbud senere end den pågældende tidsfrist eller udebliver man fra en session, hæfter man selv økonomisk for sessionen.

Ved udeblivelse eller for sent afbud er det ligeledes ikke muligt, at få tilskud til den pågældende session fra sygeforsikringen "Danmark". Ved udeblivelse eller for sent afbud når din forsikring betaler er samme regler gældende, nemlig at der hæftes for sessionen. Om du selv hæfter eller det er forsikringen der betaler kan være forskellig alt efter hvilken forsikring der dækker, så du kan undersøge dette nærmere ved at kontakte din sundhedsforsikring.

Afregning: Der kan betales kontant eller ved bankoverførsel. Fakturaen sendes til din email medmindre andet er aftalt.

For yderligere information eller spørgsmål til ovenstående kontakt mig gerne.